Tervetuloa Danceteamiin

Tanssi, Yhteistyö, Vastuullisuus

Me uskomme, että tanssin ilo kuuluu kaikille! Sen vuoksi tarjoamme laajan valikoiman edullisia tanssitunteja ympäri pääkaupunkiseutua. Olet tervetullut osaksi tanssiyhteisöämme, joka on täynnä haleja ja naurua. Teemme parhaamme, jotta sinun matkasi tanssin tiellä olisi mahdollisimman inspiroiva ja täynnä iloa. Viikoittaiset tanssitunnit, workshopit ja tapahtumat odottavat sinua ja yhdessä paikallisten koulujen sekä muiden organisaatioiden kanssa pidämme hinnat mahdollisimman edullisina!

Ilmoittaudu ilmaiselle kokeilutunnille

Haluamme varmistaa, että todella pidät tunneistamme, ennen varsinaista sitoutumista. Sen vuoksi voit kokeilla maksutta mitä tahansa tuntia, kunhan se on ensimmäinen kertasi kyseisellä tunnilla. Kun ilmoittaudut, sähköpostiosoitteesi lisätään postituslistallemme, jonka avulla pidämme sinut ajan tasalla viikoittaisista tanssitunneistamme ja tapahtumistamme. Kivaa kokeilutuntia!

  • Jos et ole varma mikä tanssitunti sinulle sopisi tai haluat tietää enemmän kyseisestä tunnista, löydät lisätietoja klikkaamalla kyseisen tunnin nimeä aikataulussa.

osta lippusi nyt!

15.12. pääset alieneiden ja tähtipölyn ympäröimäksi Helsingin Kulttuuritalolla. Kiinnitä turvavyösi ja valmistaudu matkustamaan valon nopeudella, sillä tämän vuotisen talvinäytöksemme teemana on ulkoavaruus! 

Kysyimme tanssijoiltamme:

“Mikä on parasta Danceteamissä?”

Että saan olla paras versio itsestäni
Esiintyminen ison yleisön edessä
Ihmiset ja tunnelma, sekä tanssin ilo joka ei katso ikää eikä taustaa
Että Danceteamerit ovat kilttejä ja parhaita koko maailmassa!

People Talk

We have several wonderful partners who are happy to tell you what they think of us, hear them out!

Partner school representative talking about the cooperation
minnariitta raitio
vice principal, Kulosaari secondary school
Walter Ry representative talking about the cooperation
Maurizio pratesi
Operating officer, Walter Ry
Helsinki city representative talking about our cooperation
Jenna Harainen
FunAction program coordinator, Helsinki city

“Imagine no-one has ever given you anything. No-one believed in you. As a teenager. As an artist. And then you step out in front of 1000 screaming and clapping spectators. You WILL believe. In yourself and the people around you

-Hery Henry, founder

our latest posts in Instagram

Instagram has returned invalid data.