meidän unelmatiimi

– tapaa tähtemme –

25

Tanssin opettajaa

10

Tiimin kapteenia

5

Ryhmäliikunnan ohjaajaa

Meidän unelmatiimi

– Tapaa tähtemme –

25

Tanssin opettajaa

10

Tiimin kapteenia

5

Ryhmäliikunnan ohjaajaa

Tanssin opettajat

Hei, olen Anna Afanasyeva

Olen Valkovenäjältä kotoisin, mutta Suomessa asuva tanssija sekä tanssinopettaja. Olen tanssinut monia eri tyylejä vuodesta 2011 lähtien; kaikkea lockingista ja poppingista aina afroon ja nykytanssiin saakka. Eniten olen keskittynyt street lajeihin ja päätanssityylini on old school hiphop. Olen myös kisannut Street SM -kisoissa Danceteamin sekä tanssiryhmä Shameless’n kanssa. Ohjaajana tavoitteeni on luoda inspiroiva ja turvallinen ympäristö kaikille sekä rohkaista lapsia ja nuoria olemaan oma itsensä ja tekemään parhaansa niin tunneilla kuin lavallakin.

Moi, nimeni on Anniina Tammi

Olen opiskellut tanssia kolme vuotta Länsi-Suomen Opistossa ja Lapin Urheiluopistossa ja valmistuin ammattitanssijaksi vuonna 2006. Tanssin nykytanssia kaikissa sen muodoissa, sisältäen lattiatyöskentelyn, improvisaation, kontakti-improvisaation, butoh’n sekä esiintyvän taiteen. Olen myös tanssinut showtanssia, breakia sekä Länsi-Afrikkalaisia tyylejä. Tanssin lisäksi olen harrastanut myös sirkustaiteita ja intohimoni on nykytanssin ja sirkuksen eri tekniikoiden yhdistäminen. Opetan nykytanssia sekä showtanssia. Tanssitunneillani keskitytään tekniikkaan, mutta harjoitukset perustuvat myös improvisaatioon sekä vapaaseen liikkeeseen, mitä käytetään luomisen työkaluna. Minulle on tärkeää tuoda jokaisen yksilön parhaat puolet esiin tanssijana yhtä lailla kuin luoda voimakas ja inspiroiva ilmapiiri ryhmään.

Hei, olen Anna Häkkinen

Aloitin työskentelemisen Danceteam internationalilla syksyllä 2018. Olen valmistunut ammattitanssijaksi vuonna 2015 (Munich/Saksa). Sen jälkeen olen työskennellyt freelancer taiteilijana sekä tanssin opettajana. Pidin ensimmäiset tuntini 10 vuotta sitten ja tällä hetkellä opetan klassista balettia, nykytanssia sekä street lajeja. Freelancer taiteilijana teen enimmäkseen töitä nykytanssin sekä fyysisen teatterin parissa.

Moi, olen Godwin "Gody" Otieno

Nimeni Godwin Otieno, mutta paremmin minut tunnetaan Godyna. Olen Keniassa syntynyt esiintyvä taiteilija ja koreografi. Minulla on yli 10 vuoden kokemus taiteen ja kulttuurin eri aloilta. Olen opiskellut tanssia sekä opettamista maineikkaissa tanssikoulussa sekä luonut tanssiprojekteja Keniassa, Ruandassa, Tansaniassa sekä Alankomaissa. Kaikki tämä on antanut minulle kokemusta, jota tarvitsin uskaltautuakseni astua luovaan maailmaan. Ammattilaisena olen suhteellisen monipuolinen, mutta parhaiten taidan afro-housen, afrobeatin, perinteisen afrikkalaisen tanssin, afro nykytanssin, funk/hiphopin, nykytanssin sekä housen.

Hei, nimeni on Henna Räsänen

Olen sekä tanssija että liikkuja. Teen töitä lähinnä nykytanssin ja street lajien parissa opettajana, tanssijana ja koreografina. Toimin myös joogan ohjaajana. Opettajana tahdon luoda monipuolisia ja mukavia harjoituksia auttaakseni oppilaita kehittymään ja käyttämään kehoaan eri tavoin. Tunneilla rohkaisen oppilaita harjoittelemaan ahkerasti, unohtamatta kuitenkaan hyvää oloa, jonka tanssi antaa. Viime aikoina olen yhä enemmän tutkinut lattiatekniikkaa, ihmisten välistä kanssakäymistä tanssin keinoin, sekä yhdistellyt erilaisia taiteenmuotoja.

Moi, olen Julia Nurmio

Aloitin tanssimisen nuorena ja olen vuosien aikana karttanut kokemusta tanssin eri alueilta. Olen opiskellut tanssia ja tanssin pedagogiikkaa muiden muassa Juste Deboutissa (Pariisissa) sekä Tukholman taideyliopistossa. Työskentelen tanssijana, opettajana ja koreografina lähinnä nykytanssin ja streetlajien parissa. Opettajana olen vaativa, mutta motivoiva. Huomioin jokaisen yksilön antaen haastetta, jotta heillä on mahdollisuus kehittyä. Tunneillani on positiivinen ja aktiivinen fiilis ja pyrin luomaan hyvän ja motivoivan ryhmähengen sekä ympäristön. Vuosien aikana olen opettanut ryhmiä aina alkeistasosta jatkotasoon sekä lapsista aikuisiin. Vahvuuteni opettajana on laajan tanssikokemukseni tuoma liikkeen ja ihmiskehon toiminnan ymmärrys.

Hei, olen Nora Luoto

Rakastan tanssia ja liikettä, ja minulla onkin useampia tanssityylejä repertuaarissani. Sirkustaustani johdosta akrotanssi on päätyylini. Lisäksi tanssin show tanssia, street lajeja, salsaa, reggaetonia, ballettia ja nykytanssia. Erilaisten vaikutteiden sekoittaminen eri tanssityyleistä on tunneilleni ominaista.  Olen valmistunut Turun taideakatemian esittävältä linjalta sirkustaiteilijaksi. Koska olen sirkuksen ammattilainen, tykkään lisätä tanssin lomaan akrobatiaa ja erilaisia temppuja. Haluan haastaa oppilaitani pitämään hauskaa, oppimaan uusia liikkeitä ja temppuja sekä nauttimaan tanssista tunneillani.  Olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan!

Moi, olen Maria Lehto

Maria Lehto dance teacher

Matkani tanssijana alkoi seitsemän vuotiaana, kun äitini vei minut ensimmäiselle balettitunnilleni ja voisin sanoa sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä! Muutamien klassisten baletti- sekä voimisteluvuosien jälkeen päätin laajentaa repertuaariani ja aloin treenaamaan muitakin tanssityylejä: streetlajeja, nykytanssia, show’ta, latinalaisia tansseja, afroa… En pysty valitsemaan vain yhtä! Viimeisten viiden vuoden ajan olen keskittynyt eniten nykytanssiin sekä latinalaisiin tansseihin. Viime vuonna suoritin tanssipedagogiikan opintoni, tarjotakseni parhaita mahdollisia tunteja oppilailleni.

Hei, nimeni on Linda Uusihakala

Vuonna 2012 aloitin opettamisen Danceteamilla ja siitä lähtien olen opettanut monia erilaisia ryhmiä lapsista aikuisiin. Tanssijana hiphop oli ensirakkauteni, mutta streetlajien lisäksi treenasin mm. Nykytanssia. Minulla on kokemusta kilpailemisesta Street lajien suomenmestaruuskisoissa ja on ollut kunnia olla osa kisat voittanutta ryhmää kolmesti. Tanssinohjaajana olen positiivinen ja rohkaiseva ja pyrin luomaan hauskan, kannustavan ilmapiirin oppilailleni ahkeraan treenaamiseen ja irti päästämiseen.

Moi, olen Gerli Ridal

Tanssiminen on ollut osa elämääni niin kauan kuin muistan. Vuosien myötä intohimo tanssiin on vain kasvanut ja tanssista on tullut minulle pikemminkin elämäntapa. Olen oppinut tanssimaan monia eri tyylejä ja tavoitteeni on kehittyä jatkuvasti niin tanssijana kuin opettajanakin. Rakastan työtäni ja olen todella kiitollinen siitä, että saan jakaa intohimoni lasten kanssa päivittäin. Tanssinohjaajana olen motivoiva, rohkaiseva ja positiivisen energiani kautta pyrin jakamaan rakkautta ja intohimoa tanssiin, sillä mitään parempaa ei olekaan! Minulle tanssin opettaminen ja taitojen jakaminen on upea tapa inspiroida muita ja nauttia tanssista.

Hi, nimeni on Ella Enqvist

Olen jazz, modern ja commercial tanssija. Opiskelin Tukholman taideyliopistossa tanssipedagogiikkaa. Iästä tai tasosta huolimatta, tahdon ohjata oppilaitani tuntemaan kehonsa paremmin, inspiroitumaan sekä iloitsemaan tanssin ja liikkeen kautta. Tekniikan ja ilon lisäksi ilmaisu on yksi avain asioista tanssissa.

Moi, olen Emmi Luoto

Tanssin useita eri lajeja ja haluan haastaa oppilaitani kehittymään. Tavoitteenani on luona sopiva ympäristö kasvulle ja näyttää tietä kohti uuden oppimisen iloa. Tunneillani kaiken ei tarvitse olla vakavaa, vaan pääasia on se että pidetään hauskaa ja oppilaat pääsevät nauttimaan oppimisesta ja ryhmän osana toimimisesta. Tuntini ovat energisiä ja monipuolisia, ja opettajana olen iloinen ja kannustava. Tervetuloa mukaan!

Hei, nimeni on Ronja Jansson

Tulen Ruotsista, mutta olen asunut Suomessa jo yli vuoden. Tanssi on ollut suurin mielenkiinnon kohteeni jo pitkään, ja päälajejani ovat popping ja couple dance hustle. Aluksi tanssi oli minulle vain viimeinen vaihtoehto, kun mikään muu ei tuntunut innostavan koulussa. Tanssi on kuitenkin kasvanut osaksi elämääni ja nyt käytän kaiken aikani siihen. Olen tullut itsevarmemmaksi näiden vuosien aikana ja olen todella tyytyväinen että valitsin tämän tien. Inspiroidun musiikista, muista ihmisistä, ympäristöstä – mistä tahansa. Tanssissani nautin kulmista ja muodoista joita voin luoda kehollani. Pidän myös erilaisista grooveista ja kuvioista, ja viime aikoina olenkin innostunut Oakland Boogaloosta ja  Struttingista. Tunneillani käymme läpi tanssilajin historiaa ja annan sinulle työkaluja joita voit käyttää myös tuntien ulkopuolella. Keskitymme usein freestyleen, joka auttaa kutakin tutustumaan kehonsa toimintaan paremmin. Tunneilla on paljon naurua, eikä kysymysten esittämistä kannata jännittää!

this is a hidden block!

Hei, nimeni on Saara Saturo

Olen tanssinut lähes koko elämäni ajan ja opettanut ainakin puolet siitä. Danceteam internationalilla olen opettanut jo yli 10 vuotta. Opetan erilaisia streetlajeja, afrikkalaisia tyylejä, afrofusiota, nykytanssia, lasten tunteja sekä body control -tunteja. Olen myös RYT200:n joogaohjaaja ja suorittanut African Yoga Project:n vuonna 2017. Opettajana pyrin inspiroimaan ja haluan varmistaa, että tunneillani jokainen oppilas nauttii ja prosessoi. Tahdon jokaisen tuntevan olonsa tervetulleeksi ja vapaaksi ilmaisemaan itseään.

Moi, olen Heidi Laakso

Tanssi on kuulunut elämääni niin pitkään kuin muistan. Lopetettuani kymmenen vuotta kestäneen urani luistelijana aloin yhä enemmän ja enemmän tuomaan tanssia osaksi elämääni. Siitä lähtien olen esiintynyt sekä koreografioinut musikaaleja, musiikkivideoita ja erilaisia esityksiä, tanssin pedagogiikan opintojeni ohella. Tämä on nyt viides vuoteni ohjaajana DTI:lla. Ohjaajana priorisoin turvallisen ja rohkaisevan ilmapiirin luomisen. Tekniikan ja koreografioiden lisäksi korostan mielen ja kehon välistä yhteyttä ja autan jokaista löytämään oman, uniikin tapansa tanssia.

Moi, olen Edwin "Edu" Mokaya

Olen kotoisin Keniasta, missä olen onnistunut saavuttamaan tittelin yhtenä maan arvostetuimmista ammattilaistanssijoista. Minulla on kokemusta monista eri tanssityyleistä. Kaikesta nykytanssin ja niin perinteisten kuin modernienkin afrotanssilajien väliltä. Olen myös tanssinut, esiintynyt sekä luonut produktioita monien afrikkalaisten ja kansainvälisten tanssiryhmien kanssa; YAWA Dance Company, International Dance Theatre of Netherlands sekä Danceteam international. Opettajana inspiroin ja rohkaisen jokaista antamaan kaikkensa, unohtamatta kuitenkaan hymyä. Olen innokas ja energinen opettaja ja toivon oppilaideni nauttivan tanssimisesta koko kehollaan ja mielellään.

Hei, olen Khoa Nguyen

Olen Saigosta, Vietnamista kotoisin ja olen tanssinut 12 vuotiaasta saakka. Aloitin koreografioiden luomisen 17 vuotiaana ja olen tehnyt sitä siitä saakka. Tykkään yhdistellä erilaisten tanssityylien piirteitä, suosikkeinani popping sekä hip hop. Tunneillani keskitytään tekniikkaan, terävyyteen ja jokaisen oppilaan omaan flow’hun sekä liikkeeseen lyhyiden koreografien kautta. Näin oppilaat saavat erilaisia perspektiivejä tanssiin. Olen vaativa opettaja ja tahdon nähdä oppilaideni puskevan itseään. Odotan paljon myös itseltäni ja tahdon jakaa tietotaitojani eteenpäin, rohkaisten samalla oppilaita sinnikkääseen treenaamiseen.

Junnuopettajat

Sikujua Mponda
Johanna Jimeno
Ada Pääskysaari
Janina Taurinen
Naomi Adaba
Sara Rossat
Tiia Fredriksson
Martta Saari

Yksi tavoitteistamme on rohkaista nuoria, lahjakkaita tanssijoitamme aloittamaan oman matkansa tanssin opettamisen tiellä. Suurin osa nuorista ohjaajistamme ovat kasvaneet Danceteamilla ja he tuntevat arvomme ja ovat valmiita jakamaan Danceteamin ajatusmaailman myös omille oppilailleen. Tuemme heitä heidän matkallaan tanssijasta nuorten ohjaajaksi ja suurin osa heistä saa vielä myöhemmin täyden ohjaajan statuksen.

Ryhmäliikunnan ohjaajat

Catrin Kaitaro
Diana Reinsalu
Vera Isoaho
Eliisa Kerminen

Danceteam tarjoaa viikoittaisia ryhmäliikuntatunteja ja erikseen sovittuja hyvinvointipäiviä eri järjestöille Helsingin alueella. Ohjaajamme voivat tarjota kahvakuulaa, Fattburn -tunteja, joogaa, Niska ja Selkä- , Body Control sekä toiminnallisia tunteja sinun yrityksellesi, ilman matkustamisen vaivaa!

porukka innostuneita kapteeneita

Kapteenit ovat Danceteamin ydin ja he tekevät meistä sen mitä todella olemme. Oman ryhmänsä kapteenina oleminen on kunnia, jonka moni oppilas on vastaanottanut suurella ilolla. Kapteenimme muodostavat korvaamattoman osan Danceteamia johtamalla ryhmien välistä kommunikointia, auttamalla ohjaajia suorittamalla päivittäisiä tehtäviä sekä kaikkein tärkeintä; ylläpitävät Danceteamin henkeä!

luova ja neuvokas johtoryhmämme

Heidi Viimaranta, CEO

Linda Uusihakala, COO

Johanna Jimeno, Marketing and Communications Coordinator

Hery Henry, 

Chairman of the Board