Tilaus- ja maksuehdot, Danceteam International Oy (“DTI”)

Hinta ja maksuehdot

Palvelun/tuotteen hinta määräytyy voimassa olevan hinnastomme perusteella. Workshoppien hinnat ovat aina tapahtumakohtaisia ja hinta on nähtävissä tapahtumasivulla ja nettikaupassa. Muiden tuotteiden ja palvelujen hinnat löydät nettikaupasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille on sitova ja luo asiakkaalle maksuvelvollisuuden. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti koko kauden ajan (syksy+kevät), ellei asiakas lähetä kirjallista peruutusilmoitusta osoitteeseen office@danceteaminternational.fi, ennen kevätkauden alkua. Jaksot ja hinnat ovat nähtävissä nettisivujemme prices-sivulla. Tunnin peruuntuessa Danceteamista johtuvasta syystä korvaus asiakkaalle suoritetaan ensisijaisesti korvaavan tunnin muodossa. Sekä kevät- että syyskausi sisältävät automaattisesti kenraaliharjoituksen yhtenä laskutettavana tuntina kaikille ryhmille.

 

Kaikki tuotteemme voi maksaa nettikaupassa CheckOut palvelun kautta joko heti (yleisimmät maksukortit ja pankkiyhteydet sekä MobilePay) tai yli 50€ ostoissa laskulla (OP-Lasku). OP-Lasku -maksuvaihtoehdossa on mahdollista maksaa useassa erässä. Kausi jakautuu syys- ja kevätkauteen, ja kun kevätkauden maksupäivä lähestyy, asiakkaalle lähetetään sähköpostitse ohjeet ja linkki nettikauppaan, jossa kevätkauden maksu tulee suorittaa. Jos maksua ei ole suoritettu kokonaisuudessaan annettuun eräpäivään mennessä, asiakkaalle lähetetään lasku avoimen summan osalta. Tähän laskuun lisätään 5€ laskutuslisä. Ellei tätä laskua makseta eräpäivään mennessä, lähetetään muistutuslasku. Jos muistutuksen jälkeen ei saada maksusuoritusta, lasku siirretään Dueton huomautus- ja perintäpalveluun.  

Jos CheckOutin maksuvaihtoehdoilla maksaminen ei ole jostain syystä mahdollista, tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen office@danceteaminternational.fi, jotta voimme sopia vaihtoehtoisesta maksutavasta.

Peruutukset ja palautukset

Ilmoittautuminen viikkotunneille on sitova. Jaksolle ilmoittautumisen voi peruuttaa kesken kautta kirjallisella pyynnöllä joka lähetetään osoitteeseen office@danceteaminternational.fi. Kirjallisesta peruutuksesta alkaa yhden kuukauden irtisanomisaika, jonka ajalta tunnit on vielä maksettava, mutta jonka jälkeen osallistuminen peruuntuu. Jos asiakas peruuttaa osallistumisen kesken kauden, irtisanomisajan jälkeen jäljelle jäävät tunnit hyvitetään. Kuukauden irtisanomisaika ei ole voimassa, jos peruutus tehdään joululomalla syys- ja kevätkauden välissä ennen kevätkauden alkua. Jos viikkotunti perutaan Danceteamista johtuvasta syystä, Danceteam järjestää korvaavan tunnin tai tarjoaa mahdollisuuden peruuntuneen tunnin korvaamiseen toisella tunnilla.

 

Ilmoittautuminen workshoppeihin ja muihin tapahtumiin on sitova eikä maksua palauteta, jos et pääse osallistumaan. Poikkeuksia voidaan tehdä sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. Olethan silloin yhteydessä osoitteeseen office@danceteaminternational.fi ennen tapahtumapäivää.

Tuotteiden osalta pätee 14 päivän kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuksen kustannuksista ja rahat palautetaan hänen osoittamalleen tilille, kun palautus on saapunut. Virheellisen tuotteen tapauksessa DTI vastaa palautuksen kustannuksista ja korvaavan tuotteen toimittamisesta kohtuullisessa ajassa.

Jos tunti tai tapahtuma peruuntuu DTI:sta johtuvasta syystä, saapuneet maksut palautetaan asiakkaan osoittamalle tilille kohtuullisessa ajassa.

 

Tuntien kokeilu ja korvaaminen

Oppilas saa kokeilla jokaista tanssituntia kerran maksutta. Kokeiluun tulee ilmoittautua nettisivultamme löytyvän lomakkeen kautta. Kokeilukerta ei sido oppilasta millään tavalla. Ilmainen kokeilukerta koskee vain tunteja, joille oppilas ei ole osallistunut aiemmin.

 

Jos oppilas ei ole päässyt osallistumaan tunnille esim sairastumisen johdosta, tunnin voi korvata toisella saman hintaisella tunnilla. Oppilaan poissaolosta johtuvia korvaus kertoja voi käyttää 3kpl per tunti per kausi (syksy/kevät). Korvauksista tulee sopia erikseen lähettämällä asiasta viesti osoitteeseen office@danceteaminternational.fi.

 

Video- ja valokuvaus

Saapuessaan DTI:n viikkotunneille, oppilasnäytöksiin tai muuhun tapahtumaan asiakas tiedostaa, että DTI:lla on oikeus valokuvaamiseen, sekä video- ja/tai äänitallenteiden ottamiseen.

Tapahtumaan osallistumalla asiakas hyväksyy haastattelut, valokuvauksen, äänitallennuksen, videotallennuksen sekä niiden julkaisemisen, toistamisen ja käytön kaikissa DTI:n kanavissa (nettisivut, sosiaalisen median kanavat, uutiskirjeet) sekä markkinoinnissa. Myös DTI:n työntekijöillä on oikeus käyttää kerättyä video- ja valokuvamateriaalia. Tapahtumaan osallistuessaan asiakas luovuttaa kaikki kerätyn materiaalin käyttöoikeudet ilman korvausta DTI:lle.

Asiakkaalle on kerrottu video- ja valokuvaus -ehdoista ennen tapahtumaa. DTI vakuuttaa, että materiaalia ei käytetä epäsopivassa tai loukkaavassa tarkoituksessa. Asiakas voi halutessaan kieltää videoimisen ja valokuvauksen VIIKKOTUNTIEN AIKANA, kirjoittamalla siitä pyynnön osoitteeseen office@danceteaminternational.fi. Asiakkaalla on myös oikeus tarkistaa julkaistua video- ja valokuvamateriaali ja pyytää niiden poistamista.

 

Vakuutus

Oppilaita ei ole vakuutettu DTI:n puolesta. Tanssitunnin ollessa osa koulun iltapäivätoimintaa, oppilaat on vakuutettu koulun puolesta. Perheillä on kotivakuutuksessa tavallisimmin vapaa-ajan vakuutukset. Tanssikoululla on vastuuvakuutus.

Yhteydenotot

Ilmoittautuessasi DTI:n tapahtumiin tai tunneille sekä ostaessasi tuotteitamme nettikaupan kautta, sähköpostisi lisätään automaattisesti postituslistallemme. Kuukausittaisilla uutiskirjeillä jaamme tärkeää tietoa liittyen tuleviin tapahtumiin, harjoituksiin ja muihin tilaisuuksiin. Jos et halua saada uutiskirjettä jatkossa, voit poistua postituslistalta uutiskirjeen alaosassa olevan linkin kautta. Huomioithan että uutiskirje on ensisijainen kommunikointikanavamme liittyen showpäivien aikatauluihin sekä muun kaikille tanssijoillemme tärkeän tiedon jakamiseen.

 

Jos sinulla on kysyttävää maksuehdoista tai haluat sopia poikkeuksista, autamme mielellämme. Saat meidät parhaiten kiinni sähköpostitse osoitteesta office@danceteaminternational.fi. Kiireellisissä asioissa voitte tavoitella meitä puhelimitse numerosta +358 401639494.