fbpx

Gentle Vinyasa Flow

Keskiviikkoisin klo 20.00-21.00, kulttuurikeskus Sähinässä (3. kerros, Heikkiläntie 10, Lauttasaari) HUOM ei tuntia vappuna 1.5. Kauden viimeinen tunti 24.5.2019

Tervetuloa mukaan keskiviikko-iltojen lempeille vinyasa flow -joogatunneille Lauttasaaren omaan kulttuurikeskus Sähinään! Tunneilla saat ottaa hetken aikaa itsellesi arjen keskellä, ja pääset huoltamaan niin kehoa kuin mieltäkin. Tunti koostuu kevyistä lihaksia aktivoivista harjoituksista sekä erilaisista  kehoa avaavista liikkuvuusharjoituksista, tasapainoista ja venytyksistä. Tunti sopii kaikille riippumatta aiemmasta liikuntataustasta ja opettaja antaa liikkeistä variaatioita eri tasoisille osallistujille. 

Tunteja ohjaa Saara Saturo, joka on valmistunut RYT200 joogaohjaajaksi Africa Yoga Project -ohjelmasta vuonna 2017. Ohjaajana Saara on lämminhenkinen ja kannustava, luoden tunneille rennon ilmapiirin. 

Jos sinulla on oma joogamatto, otathan sen mukaan. Näin varmistamme että lainamattoja riittää kaikille niitä tarvitseville!

Ilmoittaudu mukaan maksuttomalle kokeilutunnille!

Kokeilun jälkeen voit halutessasi ilmoittautua mukaan loppukevään tunneille kausi-ilmoittautumisella (7€/h), tai ostaa 5 tai 10 kerran kortin (8-9€/h), jolloin maksat vain käyttämistäsi tunneista. Kausi-ilmoittautumisen löydät täältä ja 5 tai 10 kerran kortit täältä. Nähdään joogassa!

Close Menu
×

Basket